Ik ben gek op lekker borrelen: in het weekend een lekker wijntje met een hapje erbij.
Lekkere borrelhapjes kan je ook maken zonder toastjes. Dit borrelhapje is eenvoudig te maken, ziet er luxe uit én is erg lekker.

Ingrediënten:
1 rijpe meloen naar keuze (bijvoorbeeld Galia)
1 pakje Prosciutto  (Italiaanse ham)
takjes peterselie
Bereidingswijze:
1. Scheur de Prosciutto in reepjes en verdeel deze over de amuselepels.
2. Schep met een meloenbolletjeslepel* bolletjes uit de meloen en leg deze op de Prosciutto.
3. Garneer met een takje peterselie.

*Een meloenbolletjeslepel koop je bij bijvoorbeeld de Blokker of Xenos en ziet er zo uit:

Print Friendly, PDF & Email
By Published On: mei 7th, 2013Categories: Borrelhapjes, FruitReacties uitgeschakeld voor Prosciutto met meloenTags:

Share This Story, Choose Your Platform!

Print Friendly, PDF & Email