De nieuwe MontAna Airfryer
Nieuw in de Paleo webshop: het nieuwe model gifvrije airfryer van MontAna! Wist je dat bijna alle airfryers een teflon laag bevatten? Teflon is zeer schadelijk voor de gezondheid. De MontAna is gemaakt met een gifvrije keramische coating en daardoor uniek in airfryerland. Wat is een aifryer? Veel mensen vergelijken een airfryer met een friteuse en dan voornamelijk met de negatieve aspecten daarvan. En dit kan ik mij goed voorstellen, want zowel een friteuse als een airfryer wordt door veel mensen voornamelijk gebruikt om friet, kroketten of andere snacks in te bakken. Ik hoef je niet uit te leggen dat
Artikel voor lekkergezond.nl
De website lekkergezond.nl vroeg mij een artikel te schrijven en daarvoor 10 ingrediënten te kiezen. Dit viel niet mee, omdat mijn motto variatie is. Ik probeer dus altijd zoveel mogelijk verschillende voedingsmiddelen te eten om op die manier zoveel mogelijk verschillende vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Maar lees hieronder wat ik echt niet kan missen. De 10 gezondste ingrediënten volgens Wendy Mijnheer Door Shirah Ipenburg - 20 februari 2019 Schuif je bij Wendy Mijnheer aan het ontbijt dan staat er geen beschuit, havermout en brood op tafel. Nee, de orthomoleculair therapeut is ervan overtuigd dat het veel gezonder en
De Ontbijtmythe
De ontbijtmythe: een gezonde start van de dag en de start van je nieuwe gezonde eetpatroon! Wil jij ook eindelijk een gezonder eetpatroon maar weet je niet waar je moet beginnen? Koop hier het boek voor maar €20,- (exclusief verzendkosten). Wees er snel bij want de eerste druk heeft een beperkte oplage! Wat is de ontbijtmythe? De ontbijtmythe legt alles uit over ontbijten: is het overslaan van je ontbijt nu wel of niet gezond, wat kun je het beste wel en niet eten en hoe laat? De ontbijtmythe geeft je de mogelijkheid om niet alleen je dag gezond te starten
Paleo-Lifestyle bij NPO Radio 2 Soul & Jazz
Onlangs was Wendy van Paleo-Lifestyle te horen op NPO Radio 2 Soul & Jazz: "One'sy combineert in haar vrijdagavondshow op NPO Radio 2 Soul & Jazz haar twee grote liefdes: fingerlickin' good food en muziek om van te watertanden! Ze vraagt haar gasten zeker wat hun favoriete comfort food is, maar gaat daarnaast op zoek naar de soundtrack van hun emoties en de muziek die daarbij hoort." Beluister het hele interview hieronder:
Nieuw: videorecepten
Periodiek maak ik ook video’s met recepten, tips en andere handige weetjes. Je kunt ze bekijken op deze pagina van mijn website of op mijn YouTube kanaal. Het laatste videorecept staat hieronder: Kruidige Paleo wortel kokos muffins! Abonneer je op de nieuwsbrief of op het YouTube-kanaal, dan mis je geen nieuwe publicaties!
Paleo voor beginners
Het kookboek "Paleo voor beginners" is geschreven door Elke Gunst. Zij is een Belgische paleo-collega en heeft de website paleo.be. Ik had het boek al eventjes in huis maar het duurde even voordat ik de tijd had om er goed naar te kijken. Het is namelijk een dik boek gevuld met handige informatie, recepten en hele mooie foto's. Daar wil je gewoon echt even goed de tijd voor nemen ;-). Ze begint het boek met een uitleg over wat Paleo precies is. Ze vertelt waarom graan- en zuivelproducten en peulvruchten niet binnen de Paleo-Lifestyle passen. Ook uitleg over vetten, eiwitten en
Review van drie nieuwe kookboeken
Vorige week lagen er ineens drie gloednieuwe kookboeken in mijn brievenbus met het verzoek of ik een review wil schrijven. Natuurlijk! Ik ben gek op kookboeken. Ik ontving: 100% Puur van Dayenne Bos, Let's go Paleo van Sandra van Schijndel, en Yo kids, let's go Paleo eveneens van Sandra van Schijndel. 100% Puur van Dayenne Bos Mijn eerste indruk van het boek is dat het een luxe uitstraling heeft met de harde kaft. De frisse kleuren maken het aan de buiten en binnenkant fijn om naar te kijken. Op de voorkant van het boek staat: gluten-, suiker- en koemelkvrij.
Review van “Het Paleo kookboek”
Ik kreeg dit mooie boek een paar weken geleden toegestuurd met het verzoek er iets over te schrijven. Geen probleem, ik ben gek op kookboeken! Maar dan wel de echte gedrukte versies; geen e-booken. Een kookboek moet je vast kunnen houden, je moet er op kunnen knoeien tijdens het koken. Laat maar zien dat hij gebruikt wordt. Dus; plastic eraf en bladeren maar. Mijn eerste indruk is positief. Het boek is lekker dik (dat belooft veel recepten), mooie foto's en ik zie veel verschillende soorten ingrediënten voorbij komen. Het nodigt echt uit om de keuken in te gaan. Volgens mij